Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

Nogometaši Močila marljivo treniraju za proljetni dio prvenstva, trener Bači: Idemo uzeti naslov prvaka

Nogometaši Močila marljivo treniraju i spremaju se za proljetni dio prvenstva unatoč nepoznanici hoće li se igrati s gledateljima ili bez njih.

Iz kluba su poručili da je trener Vedran Bači, koji se ozbiljno primio posla sa seniorima, izuzetno zadovoljan zimskim pripremama.

– Treniramo tri do četiri puta tjedno, odaziv na trening je odličan i dečki daju svoj maksimum. Ozbiljno smo shvatili ciljeve uprave i na proljeće ulazimo maksimalno spremni – kazao je Bači.

Klubu su se u zimskom prijelaznom roku pridružili Dario Kopornić koji je došao iz Prekodravca iz Ždale, Edi Mađarić iz Jedinstva, a iz ekipe veterana vratili su se Karlo Horvat i Vedran Bači. Klub je jedino napustio rezervni vratar Kristijan Haramina koji je izrazio želju otići u klub gdje će imati zadovoljavajuću minutažu.

– Odradili smo više od 20 treninga i sedam teških pripremnih utakmica s protivnicima iz višeg županijskog ranga. Pobijedili smo Panoniju, Osvit i Zagorec, izgubili smo od Sloge, Borca i Tomislava iz Drnja te odigrali neriješeno protiv Miklinovca – istaknuo je trener.

Strijelci su u pripremnom periodu bili izuzetno raspoloženi. Kopornić je zabio tri komada, Čani i Sertić po dva te Hrenić, Radić i Bači po jedan.

Spomenimo da je do početka prvenstva ostalo nešto više od tjedan dana. U planu je još jedna pripremna utakmica za ovaj vikend, ali protivnik još nije poznat. U prvom kolu Močile gostuju u Mokricama Miholečkim kod Hrvatskog bojovnika.

– Spremni smo napasti prvo mjesto jer imamo ekipu koja to može. Dečki pucaju od snage i samopouzdanja i ni jednom protivniku neće biti lako s nama – zaključio je Bači.

zatvori