Srijeda, 8. svibnja 2024.

HDZ odabrao kandidata za zamjenika koprivničkog gradonačelnika

Članice i članovi Gradskog odbora HDZ-a Koprivnica na svojoj su sjednici u srijedu jednoglasno potvrdili Mladena Fajdetića za kandidata za zamjenika gradonačelnika Grada Koprivnice.

– Fajdetić je član Gradskog odbora HDZ-a Koprivnica i predsjednik Temeljne organizacije HDZ-a Lenišće, član vijeća Mjesnog odbora Lenišće i ravnatelj Centra za pružanje usluga u zajednici Svitanje Koprivnica. U aktualnom mandatu obnašao je i dužnost potpredsjednika Odbora za prosvjetu, znanost, kulturu i sport Gradskog vijeća Grada Koprivnice, a polazio je i Političku akademiju zaklade Hrvatskog državnog zavjeta. Oženjen je i živi u Koprivnici – poručili su iz HDZ-a.

Dodali su da je Fajdetić diplomirani učitelj, magistar primarnog obrazovanja, a prije nego što je postao ravnatelj Centra za pružanje usluga u zajednici Svitanje u Koprivnici 2018. godine, radio je kao učitelj razredne nastave u Osnovnoj školi Sokolovac – Područnoj školi Mala Mučna te Osnovnoj školi Antun Nemčić Gostovinski u Koprivnici.

U HDZ-u ističu da je predsjednik koprivničkog HDZ-a Ratimir Ljubić čestitao Fajdetiću na prihvaćanju kandidature za zamjenika gradonačelnika Grada Koprivnice.

– Vjerujem kako smo kao stožerna hrvatska stranka, potvrdili kvalitetne i iskusne kandidate, našeg Franju Markovića za kandidata za gradonačelnika Koprivnice i našeg Mladen Fajdetića, za njegovog zamjenika. Njihovo iskustvo u radu čini pravi tim za Koprivnicu i građane Koprivnice jer prostora za daljnji rad, razvoj i rast ima i u našoj Koprivnici, celog sveta prestolnici. Ovo što smo mi prepoznali kao Gradski odbor, vjerujem da će prepoznati i naši sugrađani na izborima u svibnju – zaključio je Ljubić.

zatvori