Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

[1. i 2. ŽNL] U nedjelju na rasporedu zaostale utakmice

Ovog vikenda opet će se igrati zaostale utakmice, koje nisu odigrane krajem jeseni. Na rasporedu su četiri utakmice 1. ŽNL te dvije utakmice 2. ŽNL.

Sve utakmice će se igrati u nedjelju u 15 sati s iznimkom derbija u Kunovcu između Nogometnog kluba Bratstvo i Nogometnog kluba Sloga koji se igra u ranijem terminu od 11 sati. Sloga je trenutačno vodeća s 34 osvojena boda, dok im za vratom puše Bratstvo koje ima četiri boda manje. Ovom utakmicom Ivančani bi kupili veliku prednost i mir dok bi se Kunovčani primaknuli na samo jedan bod i tako dodatno zakuhali prvenstvo.

U Sigecu Mladost dočekuje Lipu. Gosti su petoplasirani i imaju pet bodova više od domaćina, no opće je poznato da se bodovi iz Sigeca ne odnose lako.

Miklinovec će na neugodno gostovanje kod tradicionalno jakog domaćina Tomislav Radnika. Bit će to zanimljiv i borben okršaj jer su Miklinovčani pojačani u odnosu na jesenski dio, ali Tomislav je i dalje blagi favorit.

Drava će u Novigradu dočekati Osvit koji je sedmoplasirani. Dravaši su 12. na ljestvici, ali dijele ih samo tri boda razlike.

U Ždali će Preokodravac dočekati molvarsku Mladost na svojoj Futfajdi. Mladost je u ulozi favorita i lovi sam vrh lige dok je Prekodravac u mirnoj sredini tablice na devetom mjestu.

U 2. ŽNL očekuju nas dva zaostala dvoboja. Prvi će se igrati u Glogovcu između Rudara i Omladinca. Susjedi na tablici, šesti i sedmi između kojih je jedan bod razlike. U drugom dvoboju Prugovac će dočekati Mladost KB.


21.03.2021.

  • 11:00 Kunovec Bratstvo – Sloga
  • 15:00 Sigetec NK Mladost (S) – NK Lipa
  • 15:00 Sveti Ivan Žabno NK Tomislav Radnik – NK Miklinovec
  • 15:00 Novigrad Podravski NK Drava (NP) – NK Osvit
  • 15:00 Ždala NK Prekodravac – NK Mladost Molve
  • 15:00 Glogovac NK Rudar – NK Omladinac
  • 15:00 Prugovac NK Prugovac – NK Mladost KB
zatvori