Četvrtak, 25. travnja 2024.

PODRAVKA VEGETA DOČEKUJE GYORI Karlovčan: Ostavit ćemo srce na terenu

Rukometašice Podravka Vegete u subotu igraju novu utakmicu DELO EHF Lige prvakinja s mađarskom ekipom Gyori Audi ETO KC.

– Govorimo o višestrukim osvajačicama Lige prvakinja i bilo bi neozbiljno da se ijedna ekipa ispred njih postavlja kao favorit. Igraju odličan rukomet i znamo što sve mogu i s kakvim kadrom raspolažu. Na nama je da damo sve od sebe, ostavimo srce na terenu kao što to uvijek nastojimo i napravit ćemo to zbog navijača, zbog sebe i zbog kluba čije ime pronosimo – rekla je Korina Karlovčan.

Trener Zlatko Saračević kazao je da igraju utakmicu s ozbiljnim protivnikom i svjesni su svega što ova mađarska ekipa može.

– Imamo dosta ozlijeđenih igračica pa je problem sastaviti ekipu, počevši od Selene, Carlos, a sada je tu i ozljeda Dejane Milosavljević koja je upitna za utakmicu u subotu. I u ovoj utakmici dat ćemo sve od sebe i odigrati na maksimalnoj razini jer svaki ogled Lige prvakinja je jednako važan – kazao je Saračević.

Spomenimo da je utakmica na rasporedu u subotu u 18 sati u sportskoj dvorani koprivničke Gimnazije Fran Galović, a prijenos će biti na drugom programu Arena Sport televizije.

zatvori