Subota, 12. listopada 2024.

TROJICA PRED SUCEM Izrečene im vrtoglave novčane kazne, oduzete vozačke, a jedan je završio u zatvoru

Trojica vozača završila su jučer pred prekršajnim sucem Općinskog suda u Koprivnici – dvojica zbog vožnje u pijanom stanju, a jedan zbog vožnje prije položenog vozačkog ispita.

Kako je izvijestila Policijska uprava koprivničko-križevačka jedan od njih je 27-godišnji vozač koji je u subotu u 19:10 u mjestu Goričko nedaleko Koprivnice vozio pod utjecajem alkohola od 1,54 promila. Kažnjen je novčanom kaznom od 15.000 kuna i vozačka mu je oduzeta na četiri mjeseca.

Drugi vozač je 41-godišnjak koji je u subotu u 21:15 u Novigradu Podravskom vozio prije položenog vozačkog ispita. Kažnjen je kaznom zatvora od 17 dana, novčanom kaznom od 2.500 kuna i vozačka mu je oduzeta na dva mjeseca otkad položi ispit.

Treći vozač koji se nije baš dobro proveo pred sucem je 30-godišnjak koji je u 0:25 u Koprivnici u Ulici Ivana Česmičkog vozio pod utjecajem alkohola od 0,54 promila i za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta. Kažnjen je novčanom kaznom od 17.000 kuna i vozačka mu je oduzeta na godinu dana.

Slušaj uživo
zatvori