Prema najnovijim podacima tvrtke De facto, specijalizirane za istraživanje slušanosti radio postaja u Hrvatskoj, u posljednjem kvartalu 2020. godine Radio Drava i dalje nosi titulu lidera slušanosti u gradu i okolici i to u dobnim skupinama od 20 do 34 godine te od 35 do 49 godina.

S obzirom na to da se radi o najvažnijim kategorijama s najviše slušatelja, s ponosom možemo istaknuti kako Radio Drava i dalje nosi titulu lidera slušanosti u gradu Koprivnici, a pri samome vrhu nalazi se i u drugim dobnim kategorijama.

Rezultat je to modernog i pažljivo osmišljenog glazbenog programa kojeg čine najveći hitovi moderne pop glazbe i bezvremenskih hitova nekih prošlih desetljeća, ali isto tako i važnog informativnog programa temeljenog na profesionalnim novinarskim načelima. Objektivno, istinito, aktualno, nepristrano i odgovorno informiranje imperativ je naše novinarske ekipe koju čine Sonja Barčanec, Adela Zember, Tea Jurković i Valentino Štefanek te glavna i odgovorna urednica Jasna Slukić.

Podsjetimo, Radio Drava s emitiranjem je započela 1. ožujka 1994. godine. Danas je Radio Drava prestižan medij koji svakodnevno u svoj program unosi brojne novitete i podiže radijski standard. Ekipa koju čine glazbeni urednik Bojan Horvat te voditeljice Tanja Benkek i Mihaela Štefanec postala je prepoznatljiva i po duhovitim uradcima u eteru i na društvenim mrežama kojima nasmijava slušatelje, a tamo ju sada prati više od 6.000 ljudi.

Program Radio Drave možete putem interneta slušati uživo ovdje.