Utorak, 7. svibnja 2024.

Miroslav Puž novi je načelnik Policijske uprave koprivničko-križevačke

Miroslav Puž novi je načelnik Policijske uprave koprivničko-križevačke.

Iz policije poručuju da je tako odlučeno na današnjem kolegiju rukovoditelja Policijske uprave koprivničko-križevačke na kojem je zamjenik glavnog ravnatelja policije Jozo Šuker predstavio Puža.

Kako je izvijestila glasnogovornica Dijana Žagar, on će na tom mjestu zamijeniti dosadašnjeg načelnika Vjekoslava Štimca koji je nakon nešto više od 26 godina rada u Ministarstvu unutarnjih poslova otišao u zasluženu mirovinu.

Dosadašnji načelnik naglasio je da mu je bila čast biti na čelu uspješnog tima koji je rukovodio Policijskom upravom.

– Rezultati koje smo postigli, naročito u prometu, suzbijanju kriminaliteta, a uz stalnu pomoć na zaštiti granice Republike Hrvatske, govore o visokoj kvaliteti izvršavanja zadataka svih policijskih službenika i ostalih djelatnika policijske uprave – kazao je Štimac.

Žagar je objasnila da je Puž zaposlen u Ministarstvu unutarnjih poslova od 1994. godine i dolazi s radnog mjesta voditelja Službe za nadzor, unapređenje rada i razvoj policije u Uredu glavnog ravnatelja policije u Ravnateljstvu policije – rekla je glasnogovornica Dijana Žagar.

Dodala je da je u svojem prvom obraćanju rukovoditeljima, načelnik Puž naglasio da i nadalje očekuje profesionalan rad te učinkovitost u obavljanju svakodnevnih zadaća.

zatvori