Petak, 26. travnja 2024.

FOTO/VIDEO Slavenaši odradili pripreme u Medulinu, čeka ih posljednja faza uoči nastavka prvenstva

Nogometaši Slaven Belupa marljivo su trenirali u Medulinu šest dana, odradili velik broj treninga i jednu utakmicu.

Iako su doživjeli poraz od drugoligaša Orijenta s 1:0, svi igrači dobili su priliku.

Kako su poručili iz kluba, koprivnička je momčad posljednje treninge u Medulinu odradila po jakoj buri na terenu, dok je drugi bio rezerviran za teretanu. Pod vodstvom kondicijskog trenera Mire Petrića Slavenaši su radili na snazi nogu.

– Cilj treninga bio je kapilarizacija mišića i snaga nogu, odnosno priprema igrača za nadolazeća opterećenja u sljedećem mikrociklusu i nastavku prvenstva. Dečki odlično i fokusirano odrađuju svaki zadani zadatak, a ono što me posebno veseli je atmosfera u momčadi koja je odlična. Iako su treninzi naporni svi su nasmijani. Strpljivo i predano odrađujemo zadatke koji će nam omogućiti dobar početak, ali i ostatak prvenstva. Vjerujem u nas i da ćemo pružati još bolje igre, a onda će doći i dobri rezultati – istaknuo je Petrić.

Farmaceuti će u Koprivnici odraditi posljednju fazu priprema uoči nastavka prvenstva i susreta s Istrom 1961, a za vikend ih očekuju dvije prijateljske utakmice. Obje kod kuće, a protivnici bi trebali biti drugoligaši Sesvete i Cibalia.

zatvori