Petak, 26. travnja 2024.

FOTO/VIDEO Nogometaši Slaven Belupa odradili prvi ovogodišnji trening

Nogometaši Slaven Belupa danas su na Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš odradili prvi ovogodišnji trening čime su i službeno započeli s pripremama za proljetni dio prvenstva.

Iz Slaven Belupa su poručili da je trening trajao oko 70 minuta, a uoči samog treninga trener Tomislav Stipić pozdravio je svoje igrače te im zaželio puno sreće i uspjeha u nastavku sezone.

– Svi smo oslobodili kapacitete za nove izazove i nove zadatke. Ono što je iza nas smo analizirali i zaboravili, a ono što je ispred čini nas znatiželjnima tako da smo najbolje izbalansirani da krenemo uspješno dalje. Dosta je posla pred nama, ali mi mu se veselimo i prionut ćemo mu od prvog dana – kazao je Stipić.

Na prvi ovogodišnji trening došla su 22 igrača, nedostajali su tek Etoundi i Jeffren koji će se momčadi priključiti idućeg tjedna.

Iz kluba su poručili da su prvom treningu prisustvovali Ivan Filipović, Ivan Čović, Goran Paracki, Matko Zirdum, Franjo Prce, Tomislav Božić, Vinko Soldo, Daiman van Bruggen, Stipe Bačelić Grgić, Bruno Goda, Bruno Bogojević, Frane Maglica, Nemanja Glavčić, Karlo Lulić, Frano Mlinar, Luka Liklin, Bruno Čovo, Lovro Zvonarek, Marin Laušić, Miroslav Iličić, Torles Knoll i Ivan Krstanović.

Dodajmo da Farmaceuti u Koprivnici treniraju do 6. siječnja kada odlaze u Medulin gdje će biti do 11. siječnja.

Završni dio priprema za nastavak sezone igrači koprivničkog prvoligaša odradit će u Koprivnici.

 

zatvori