Petak, 26. travnja 2024.

VIDEO Osnovana županijska podružnica Domovinskog pokreta, u Koprivnicu stigao i Škoro

Domovinski pokret osnovao je u četvrtak, 3. prosinca, u Koprivnici podružnicu Koprivničko-križevačke županije.

Za predsjednika podružnice izabran je poduzetnik Karlo Posavec, za dopredsjednike Tanja Jambrec, Željko Fel, Tomislav Pasariček, Evica Obran, Milan Mišir i Ivana Pregiban kao dopredsjednica za mlade, a za rizničara Davor Milaković.

Osnivanju su nazočili i potpredsjednik Hrvatskoga sabora i predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro, organizacijski tajnik Darijo Žepina te saborski zastupnik Davor Dretar.

Škoro je izrazio uvjerenje kako je Domovinski pokret u povijesti hrvatske politike najučinkovitija stranka odnosno pokret koji iz dana u dan, u svim dijelovima Hrvatske, osniva svoje podružnice i posvećuje se kvalitetnom radu u Saboru i terenskom radu.

– Želim samo napomenuti da smo mi pokret koji je osnovan 29. veljače, da nam je dopuštenje za rad izdano 1. travnja i da smo od onda do danas, hvala Bogu, uspjeli napraviti puno. Ovdje smo večeras u Koprivničko-križevačkoj županiji i siguran sam da ćemo na sljedećim lokalnim izborima biti značajan čimbenik i da ćemo ostvariti dobar rezultat na boljitak svih građana ove županije – kazao je predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro.

Posavec je istaknuo kako Domovinski pokret u Koprivničko-križevačkoj županiji ima pet ogranaka: u Žabnu, Križevcima, Koprivnici, Đurđevcu i Rasinji.

– Spremni smo za lokalne izbore, kandidate imamo, no s imenima još ne idemo van – poručio je Posavec.

Iz stranke napominju kako Domovinski pokret nastavlja pokazivati svoju snagu osnivajući podružnice u svim hrvatskim županijama, u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama i preporukama.

zatvori