Nedjelja, 13. listopada 2024.

Policija proteklog tjedna zabilježila čak 32 kaznena djela

Čak 32 kaznena djela, 13 prometnih nesreća, dva požara na građevinskim objektima i pet prekršaja narušavanja javnog reda i mira zabilježili su policijski službenici Policijske uprave koprivničko – križevačke u proteklom tjednu.

Zabilježeno je sedam kaznenih djela općeg kriminaliteta, 13 kaznenih djela iz područja zlouporabe droga, 10 kaznenih djela iz područja maloljetničke delikvencije te po jedno kazneno djelo iz organiziranog kriminaliteta te sigurnosti cestovnog prometa, poručili su iz Policijske uprave koprivničko-križevačke.

Dodali su kako je sveukupno kazneno prijavljeno 11 osoba.

U tjednu za nama policija je zabilježila i pet prekršaja narušavanja javnog reda i mira, a isto toliko osoba je i prekršajno prijavljeno.

Što se tiče cestovnog prometa, iz policije poručuju da je u proteklom tjednu zabilježeno 13 prometnih nesreća od kojih su tri nesreće bile s ozlijeđenim osobama dok su ostale imale materijalnu štetu kao jedinu posljedicu.

– Lakše su ozlijeđeni vozač traktora i vozač osobnog automobila. Također, ozlijeđen je vozač bicikla, a kvalifikacija ozljeda bit će poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije – poručili su iz policije.

Policija je proteklog tjedna zabilježila i dva požara. Oba su bila na građevinskim objektima. Materijalna šteta cijeni se na oko 162.000 kuna, a u požarima nije bilo ozlijeđenih osoba.

Slušaj uživo
zatvori