Nedjelja, 29. rujna 2024.

Igračice Podravke 2 Lino u gostima uvjerljivo pobijedile rukometašice Bjelovara 2

Podravka 2 Lino u utorak je gostovala u Bjelovaru kod Ženskog rukometnog kluba Bjelovar 2 u sklopu zaostalog 10. kola Druge hrvatske rukometne lige za žene.

Utakmica je završila visokom pobjedom koprivničkih rukometašica 42:29.

Iz kluba su poručili da su obje ekipe igrale s nekoliko mlađih igračica koje treniraju s prvim ekipama, a kojima svaka utakmica dobro dođe.

– Pred nama je još jedna zaostala utakmica iz prvog dijela protiv Baranje koju ćemo najvjerojatnije igrati u siječnju, a onda dobro pripremljeni čekamo proljetni dio. Ovaj tjedan, a prije zimskog odmora, obavit će se individualna testiranja igračica kako bismo imali uvid u njihovu fizičku spremnost – kazala je trenerica Đurđica Zečević.

Iako rezultat to ne govori, u klubu su istaknuli da se radi o vrlo kvalitetnom suparniku tako da se u prvom poluvremenu Podravka 2 Lino nije mogla odvojiti na više od četiri, pet golova razlike.

U nastavku utakmice prevladala je kvaliteta koprivničke momčadi te su se Koprivničanke postepeno odvajale sve do konačnih 13 golova razlike.

U redovima Podravke najzapaženije su bile Buljan, Zrnić, Megerle i Strugar uz vrlo dobru pratnju svih ostalih suigračica.


ŽRK Bjelovar 2 – Podravka 2 Lino 29:42 (15:19)

Podravka 2 Lino: Megerle 8, Strugar 5, Đuranek 2, Stručić 2, Besedić, Crnjak, Balaško 4, Dedi 1, Zrnić 6, Škarić 4, Perić 2, Buljan 7, Žganjar, Švenda 1, Galinec.

Slušaj uživo
zatvori