Petak, 26. travnja 2024.

FOTO Koprivničke rukometašice upriličile mali svečani doček za svoje brončane Podravkašice

Rukometašice Podravka Vegete nakon kratke pauze vratile su se treningu i upriličile mali svečani doček za svoju brončanu suigračicu Dejanu Milosavljević, tajnicu kluba Ljerku Vresk i trenericu Snježanu Petiku.

Kako su poručili iz kluba, djevojke su pripremile špalir i upalile prskalice uz neizostavne konfete kako bi Dejana utrčala na teren.

Dodaju da je sportska direktorica Miranda Tatari Šimunović u ime Podravke uručila Dejani cvijeće, a nakon toga fotografiranju su se pridružile i klupske suigračice.

Doček je također upriličen i za tehničku direktoricu reprezentacije i tajnicu Podravka Vegete Ljerku Vresk te za trenericu i članicu stožera ženske rukometne reprezentacije Snježanu Petiku, a ovo je službeno okupljanje bilo prilika za nekoliko zajedničkih fotografija naših brončanih predstavnica u klupskom okruženju.

Ugođaj je trajao kratko jer su nakon toga cure okrenule fokus na početak treninga nakon pauze, što znači da su se već okrenule novim europskim izazovima, ali i prvenstvenim obavezama koje ih čekaju u siječnju.

zatvori