Srijeda, 8. svibnja 2024.

[BLAGDANSKO DARIVANJE] U toplini svog doma u finim ‘Pampa-tea’ čajevima uživat će…

Portal Drava.info i Pampa-tea poklanjaju jednom čitatelju ili čitateljici poklon paket ukusnih i mirišljavih čajeva.

U paketu se nalazi Podravski čaj, Podravski božićni čaj, Bakina kamilica, Bronhitko, Mršavko i Smirko.

Poklon paket ide u ruke Martine Jakupić. Informacije o preuzimanju poklona poslali smo vam u inbox.

Pampa-tea božićni i poslovni pokloni

Svake godine mi u obiteljskom obrtu “Pampa-tea” trudimo se da dočaramo vrijeme blagdana. Obično u predblagdansko doba veselja krećemo u proizvodnju limitirane serije specijalnih biljnih čajeva koje Vam mogu služiti i kao Božićni pokloni za vaše najmilije.
Naši poslovni pokloni (čajevi) su dio 20. godišnje tradicije koje uzimaju naši partneri da razvesele svoje djelatnike i ostale poslovne partnere.

 

Zašto je čaj idealan poklon za nadolazeće blagdane?

Čaj je prirodan napitak uz kojeg su nastali mnogi mitovi i legende te nam pružaju toplinu doma i obiteljskog okupljanja za vrijeme blagdana.

Osim što su naši čajevi laganog i finog okusa, uživanje u biljnom čaju daje poruku Vašim najmilijima da im želite dobro zdravlje. Obzirom da je ova 2020. godina bila izazovna za sve nas, čajevi mogu biti idealan poklon svima koje želite nagraditi i razveseliti.

Što “Pampa-tea” čajevi nude i predstavljaju?

“Pampa-tea” čajevi su osmišljeni i napravljeni od mješavina domaćeg I. klasnog ljekovitog, začinskog, aromatičnog bilja i suhog voća. Čajevi nisu u mljevenom i praškastom obliku nego u sjeckanom što je jako bitno da kako bi biljka, list i cvijet zadržali što izvorniji prirodan oblik, okus i miris.

Za poklon preporučamo slijedeće mješavine domaćih čajeva:

  • Mješavine domaćih čajeva u piramidalnom pakiranju (sjeckano domaće bilje u piramidalnim svilenkastim vrećicama, atraktivni izgled u naivnom stilu umjetnosti – Naivi).
  • Podravski čaj u ćupu od terakote u rinfuznom pakiranju. LIMITIRANO IZDANJE
    Podravski božićni čaj u rinfuznom pakiranju. Ukusna, fina i korisna je to kombinacija domaćeg ljekovitog bilja i suhog voća. LIMITIRANO IZDANJE.

Dokazi kvalitete i sigurnost kupnje “Pampa-tea” čajeva

Naši čajevi spadaju u među najkvalitetnijim čajevima u Europe. Već 20 godina proizvodimo vrhunske premium artisan čajeve koji su dobitnici mnogih nagrada i priznanja.

Od mnogih nagrada svakako bih izdvojili “Great taste award” zvjezdicu koja nam je dodjeljena ove godine na prestižnom natjecanju u UK, u kategoriji biljnih čajeva. Više o toj nagradi pročitajte na našem blogu.

Podravski čaj ili Adria-tea, odlična biljna mješavina 2010. godine proglašena je najboljim čajom u Jugoistočnoj Europi na Međunarodnom sajmu zdrave hrane i ljekovitog bilja.
Svi naši čajevi nose oznaku HGK-a “Hrvatska kvaliteta – Croatian Quality”.

Poslujemo prema principima GAP-a i HACCAP kontrole kvalitete. Sigurnost kupnje naših čajeva da se radi o vrhunskim premium i najboljim čajevima u Europi govori u prilog da smo ove godine nagrađeni nagradom “Great taste award” u Londonu za čajeve. Nagrada koju dobiva vrlo mali broj proizvođača. Nakon toga uslijedila je od HGK-a oznaka “Hrvatska kvaliteta”, a riječ je o certifikatu izvrsnosti odnosno daje se najboljima u segmentu svakog proizvoda.

zatvori