Subota, 29. lipnja 2024.

Tri prometne nesreće na podravsko-prigorskim prometnicama, za jednim vozačem policija još uvijek traga

Na podravsko-prigorskim prometnicama u petak su se dogodile tri prometne nesreće, izvijestila je Policijska uprava koprivničko-križevačka.

Na parkiralištu u Opatičkoj ulici u Koprivnici oko 8:40 prometnu nesreću prouzročio je 19-godišnji vozač osobnog automobila VW koprivničke registarske oznake. Zbog nepropisne vožnje prednjom stranom vozila udario je u stražnju stranu propisno parkiranog osobnog automobila BMW koprivničke registarske oznake. 19-godišnjak je potom napustio mjesto događaja, no naknadno je pronađen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

Otprilike sat i pol kasnije, u 10:05, u Ulici Antuna Nemčića u Koprivnici 19-godišnji vozač je uslijed nepropisne vožnje unazad stražnjom stranom teretnog automobila Mercedes koprivničke registarske udario u prednju stranu osobnog automobila Škoda zagrebačke registarske oznake. Njime je upravljao 46-godišnji vozač koji se u tom trenutku zaustavio na kolniku. Protiv 19-godišnjeg vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

Treća prometna nesreća dogodila se oko 18:25 u Subotici Podravskoj. Nepoznati vozač upravljao je osobnim automobilom krećući se Kolodvorskom ulicom u smjeru raskrižja s Varaždinskom ulicom. Dolaskom do raskrižja oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Opel koprivničke registarske oznake kojim je upravljala 40-godišnja vozačica s namjerom skretanja u lijevo u smjeru Rasinje. Nepoznati vozač je napustio mjesto događaja i policija za njim traga.

zatvori