Petak, 26. travnja 2024.

NE IDE IM NA RIKVERC Napucali parkirane automobile i pobjegli

Dvije gotovo jednake prometne nesreće dogodile su se jučer, u petak, u Koprivnici, a problem je bio parking na rikverc, a onda još i bijeg s mjesta događaja.

Kako je izvijestila Policijska uprava koprivničko-križevačka, prva se dogodila oko 14:15 u Ulici Antuna Nemčića. Tamo je 18-godišnja vozačica u Mercedesu koprivničke registarske oznake prilikom nepropisne vožnje unazad kako bi se parkirala, stražnjom bočnom stranom vozila udarila u parkirani osobni automobil Honda koprivničke registarske oznake. Napustila je mjesto događaja te je naknadno pronađena i protiv nje će biti pokrenut prekršajni postupak.

I druga prometna dogodila se na parkingu, ali u Zagrebačkoj ulici oko 14:30. Kako doznajemo iz policje, tamo je 70-godišnji vozač osobnim automobilom Opel koprivničke registarske oznake zbog nepropisne vožnje unazad, stražnjom stranom vozila udario u parkirani osobni automobil Renault čakovečke registarske oznake. I on je napustio mjesto događaja te je naknadno pronađen, utvrđena mu je koncentracija alkohola od 1,61 promil i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

zatvori