Srijeda, 8. svibnja 2024.

[4. MŽNL BJ-KC-VT] Županijski derbi Kloštrana i Drnjančana, Legrad domaćin, Ferdinandovac zamjenio domaćinstvo

Pred nama je 14. kolo Četvrte međužupanijske nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica.

Ferdinandovčani su trebali na gostovanje kod 11. Daruvara koji su u prošlome kolu izvukli bod u remiju sa Suhopoljem, ali taj susret će se igrati kod Ferdinandovčana, na zamolbu domaćina. Prošlog vikenda svoj derbi-susret sa Tehnika-Koprivnicom Ferdinandovčani nisu igrali jer se kod obje ekipe pojavio koronavirus. Sad se Ferdinand vraća i nadaju se kako kraća stanka neće utjecati na njihovu izvedbu na zelenom terenu.

Županijski derbi će u Kloštru igrati Mladost i Tomislav. Mladostaši su u sjajnom zamahu od pet pobjeda za redom i sigurno su puni samopouzdanja. Drnjančani su pak u prošlome kolu kod kuće upisali “samo” jedan bod protiv Čazme. Imali su puno prilika koje nisu realizirali te mogu žaliti za prosutim mlijekom. Kloštrani su se uzdigli na četvrto mjestu s 19 bodova te posjeduju drugog najboljeg strijelca lige Marka Nikolića. On je u prošlome kolu zabio čak četiri pogotka i osigurao svojoj momčadi trobod protiv Bilogorca u Velikom Trojstvu.

Graničar će na svom Fizešu biti domaćin ekipi Suhopolja. Grofovi su sedmoplasirani na tablici, dok su Legrađani skupili devet bodova što ih je smjestilo na 13 mjesto tablice. Isto toliko ima i predzadnja Zdenka 91, pa bi eventualnom pobjedom Legrađani malo pobjegli Zdencima jer će oni u Velikim Zdencima imati težak zadatak savladati Pitomačane.

U ostalim susretima Slatina dočekuje Bilogoru 91, Čazma je domaćin Dinamu iz Predavca, dok će Garić ugostiti Bilogorca.

Tehnika-Koprivnica u ovome je kolu momčad koja je slobodna.

zatvori