Utorak, 30. travnja 2024.

[2. ŽNL] Rudar dočekuje vodeću Dravu, Omladinac odlazi na gostovanje Podravcu

Nakon prošlotjedne stanke zbog blagdana Svih svetih, ovog vikenda nastavljaju se županijske nogometne lige.

Na žalost mnogih ljubitelja županijskog nogometa, 11. kolo Druge županijske nogometne lige igrat će se bez gledatelja zbog pandemije koronavirusa.

Kolo otvaraju tri utakmice koje se igraju u subotu.

Starigrad na domaćem terenu ugošćuje Mladost iz Koprivničkih Bregi. Obje momčadi prošlo su kolo izgubile. Starigrad je izgubio u gostima od Močila, dok je Mladost na domaćem terenu izgubila od velikog općinskog rivala Rudara.

U drugoj utakmici Podravec na domaćem terenu dočekuje Omladinac. Domaćini već tri kola nisu upisali ni bod, dok je s druge pak strane Omladinac u uzlaznoj formi s dvije pobjede u posljednja dva kola.

U subotu se još igra i derbi začelja prvenstvene ljestvice i to u Goli. Fugaplast koji se trenutno nalazi na 12. mjestu dočekuje Hrvatski bojovnik koji je trenutno pretposljednji, 13.

Kolo se nastavlja u nedjelju kada se igraju preostala četiri susreta.

Rudar iz Glogovca na domaćem terenu dočekuje Dravu iz Podravskih Sesveta.
Domaćini dočekuju prvoplasiranu momčad na krilima velike pobjede u prošlom kolu kada su u susjedskom derbiju svladali Mladost. Drava s druge pak strane i dalje ne zna za poraz. U devet odigranih kola ima osam pobjeda i tek jedan upisan remi i to u sedmom kada su gostovali kod Omladinca.

Močile imaju niz od tri pobjede u posljednja tri susreta. Po četvrtu pobjedu u nizu Močile u nedjelju odlaze na gostovanje u Gornju Rijeku. S druge strane domaćini su u posljednja tri kola sakupili pobjedu, poraz i remi te je pitanje hoće li uspjeti doći do novih bodova ove nedjelje.

Prugovac ovog tjedna ne bi trebao imati velikih problema jer mu u goste dolazi posljednja Reka koja ove godine još uvijek nije uspjela osvojiti ni boda.

U Gotalovu domaćin Gošk dočekuje Čvrstec, trenutno trećeplasiranu momčad na prvenstvenoj ljestvici. Čvrstec je do sada pokazao dobar nogomet u dosadašnjem dijelu prvenstva, što govore i bodovi na njihovom kontu te su izraziti favoriti u nedjeljnoj utakmici.


Raspored 11. kola Druge županijske nogometne lige: 

07.11.2020 14:00 Starigrad NK Starigrad – NK Mladost (KB)
07.11.2020 14:00 Gola NK Fugaplast – NK Hrvatski bojovnik
07.11.2020 14:00 Torčec NK Podravec – NK Omladinac
08.11.2020 14:00 Gotalovo NK Gošk – NK Čvrstec
08.11.2020 14:00 Glogovac NK Rudar (G) – NK Drava (PS)
08.11.2020 14:00 Gornja Rijeka NK Gornja Rijeka – NK Močile
08.11.2020 14:00 Prugovac NK Prugovac – NK Reka


Tablica Druge županijske nogometne lige:

zatvori