Snimio Valentino Štefanek.
Ne tako davno odigrano je prvo kolo Druge županijske lige, zapravo drugo kolo jer se prvo zbog situacije s koronavirsuom igralo tek jučer, u srijedu, a pred nama je za dva, tri dana na rasporedu ono zadnje 13. kolo.

Posljednje jesensko kolo donosi nam mnogo zanimljivih utakmica.

Subotnjom utakmicom Rudara i Omladinca počinje posljednje ovogodišnje kolo.
Rudar je u srijedu u zaostalom prvom kolu uvjerljiv bio u Goli kod Fugaplasta, dok je Omladinac na domaćem terenu pretrpio težak poraz od Starigrada.

Kolo se nastavlja u nedjelju kada jesenski prvak, Drava iz Podravskih Sesveta, odlazi na gostovanje u Gornju Rijeku. Drava je u srijedu upisala prvi poraz ove godine i to na domaćem terenu kod Prugovca tako da će zasigurno htjeti isprati gorak okus poraza te s pozitivnim rezultatom otići na zimski predah.

Starigrad nakon velike pobjede ostvarene nad Omladincem ove srijede, u nedjelju na domaćem terenu dočekuje Čvrstec. Gostujuća momčad u posljednje tri kola ima tek jedan bod. Domaćini, s druge pak strane, imaju dvije pobjede te poraz i to od jesenskog prvaka, tako da će Starigrad biti veliki favorit u ovom ogledu.

Podravcu u goste dolazi pretposljednja momčad na prvenstvenoj ljestvici Hrvatski bojovnik.

U prekodravskom derbiju u Gotalovu domaćinu Gošk-u u goste dolazi veliki rival Fugaplast.

Mladost iz Koprivničkih Bregi u posljednjem kolu odlazi na gostovanje u Prugovac koji je veliki favorit nakon velike pobjede nad Dravom.

Reka, uvjerljivo posljednja momčad jesenskog dijela prvenstva, na domaćem terenu dočekuje favorita Močile, koje su trenutno drugoplasirane. Svaki rezultat koji nije najmanje pet golova prednosti za Močile bit će veliki uspjeh za Reku, koja ove godine u prosjeku po utakmici dobiva skoro sedam golova.


Raspored 13. kola Druge županijske nogometne lige:

21.11.2020 14:00 Glogovac NK Rudar (G) – NK Omladinac
22.11.2020 14:00 Starigrad NK Starigrad – NK Čvrstec
22.11.2020 14:00 Torčec NK Podravec – NK Hrvatski bojovnik
22.11.2020 14:00 Gotalovo NK Gošk – NK Fugaplast
22.11.2020 14:00 Gornja Rijeka NK Gornja Rijeka – NK Drava (PS)
22.11.2020 14:00 Prugovac NK Prugovac – NK Mladost (KB)
22.11.2020 14:00 Reka NK Reka – NK Močile


Tablica Druge županijske nogometne lige: