Ponedjeljak, 1. srpnja 2024.

Zbog oduzimanja prednosti prolaska automobil završio na krovu, ozlijeđena 27-godišnjakinja

Dvije prometne nesreće dogodile su se jučer na koprivničkom području, izvijestila je Policijska uprava koprivničko-križevačka.

U Zagrebačkoj ulici u Koprivnici oko 7:45 33-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Ford koprivničke registarske oznake u smjeru Ulice Ivana Česmičkoga. Prilikom skretanja u lijevo oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu VW koprivničke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljala 24-godišnja vozačica. Tom prilikom došlo je do sudara dvaju automobila. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

Malo kasnije, oko 10:25, dogodila se prometna nesreća na cesti između Đelekovca i Torčeca. 78-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Audi koprivničke registarske oznake krećući se iz smjera Torčeca u smjeru državne ceste broj 20. Dolaskom do raskrižja oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Suzuki koprivničke registarske oznake kojim je u smjeru Đelekovca upravljala 27-godišnja vozačica. Tom prilikom došlo je do kontakta dvaju vozila te slijetanja Suzukija u odvodni kanal, udara u betonsku cijev mosta i prevrtanja na krov.

U prometnoj nesreći vozačica je ozlijeđena, a težina ozljeda bit će poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije te podnošenja odgovarajućih pismena.

zatvori