Nedjelja, 28. travnja 2024.

Slavenaši sutra s Lokomotivom, Stipić: Pobjeda bi nas privremeno odvela na treću poziciju na ljestvici

Nogometaši Slaven Belupa sutra, u srijedu, odmjerit će snage sa zagrebačkom Lokomotivom.

Zaostala utakmica šestog kola Hrvatski Telekom Prve lige igrat će se od 17 sati na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek-Apaš bez prisustva gledatelja. Trener Tomislav Stipić zadovoljan je kako je njegova momčad trenirala nakon pobjeda protiv Istre 1961 i Varaždina te s optimizmom gleda na sutrašnji dvoboj, piše na službenoj stranici kluba.

– Utakmice s Lokomotivom tradicionalno su uvijek teške, a sutrašnja će biti specifična jer su Zagrepčani trenutno prava enigma. Tri tjedna su bez službene utakmice, a u međuvremenu su doveli 5, 6 odličnih igrača koji su u mojim očima kopije Kastratija i Uzunija. Trebamo se maksimalno pripremiti kako bi i ovog puta svi bodovi ostali u Koprivnici. Svi to priželjkujemo jer bi nas privremeno odvelo na treću poziciju na ljestvici. Očekujem tešku utakmicu u kojoj ćemo morati dati sve što imamo u ovom trenutku kako bismo došli do pobjede – kazao je Stipić.

Koprivnička je momčad u jako dobroj formi nakon dvije pobjede u nizu.

– Znamo da smo u zadnje dvije utakmice postigli sedam pogodaka, dobro igrali i osvojili šest bodova. Ipak, profesionalci smo i znamo da nakon pobjeda nismo Bogovi, a da nakon poraza nismo manje vrijedni. Moramo iz našeg samopouzdanja izvući balans te biti mirni i strpljivi sutra. Znamo koja su naša oružja i kako ćemo ih pokušati iskoristiti, ali isto tako moramo ukrotiti njihove jakosti – istaknuo je trener koprivničke momčadi.

Utakmica će se ponovno igrati bez publike.

– Izrazito mi je žao zbog toga. Naša je publika uvijek bila naš anđeo čuvar koji nam je pomogao postizati dobre rezultate kao i onaj zadnji protiv Istre – zaključio je trener Stipić.

zatvori