Subota, 4. svibnja 2024.

Rukometašice Podravka Vegete sutra ugošćuju Sesvete Agroproteinku, Saračević: Priliku će dobiti igračice s manjom minutažom

Rukometašice Podravka Vegete sutra će, u srijedu, igrati utakmicu trećeg kola domaćeg prvenstva protiv ekipe Sesvete Agroproteinka.

Kako su izvijestili iz kluba, susret počinje u 18 sati u sportskoj dvorani Gimnazije Fran Galović, a gledateljima i dalje pristup nije dozvoljen. U dosadašnja dva prvenstvena kola Podravkašice su upisale dvije uvjerljive pobjede, protiv ŽRK Murvica i ŽRK Lokomotiva pa se tako nalaze na prvom mjestu ljestvice.

Što se tiče sutrašnjih protivnica, ekipa RK Sesvete Agroproteinka u prvom je kolu poražena od ŽRK Lokomotiva, dok je u drugom kolu slavila protiv ŽRK 1234 Virovitica, što ih stavlja na deveto mjesto ljestvice. Utakmicu će suditi Bedeković i Peić, a delegat će biti Plentaj. Za sastav zbog ozljeda neće konkurirati Lucija Jandrašić i Ivona Mrđen.

Nekoliko riječi uoči susreta rekao je trener Zlatko Saračević.

– To je prvenstvena utakmica u kojoj moramo biti maksimalno koncentrirani. Sigurno je da će priliku dobiti one igračice koje nemaju dovoljnu minutažu kroz Ligu prvakinja i one koje se vraćaju nakon ozljeda. Malo ćemo rotirati, a puno veću minutažu dobit će Moniky Bancilon da vidimo koliko u ovom trenutku može pridonijeti. Sutra jedino pobjeda dolazi u obzir – izjavio je trener Saračević.

Kako navijači ne bi ostali “praznih ruku”, u klubu su osigurali prijenos utakmice uživo na YouTube kanalu koprivničkog rukometnog kluba. Livestream počinje nekoliko trenutaka prije same utakmice, a možete ga pratiti na poveznici koja se nalazi na dnu teksta, piše na stranicama kluba.

Podsjetimo, u nedjelju u 16 sati rukometašice Podravka Vegete igraju novi susret DELO EHF Lige prvakinja, a protivnik će im biti danska ekipa Odense.

zatvori