Srijeda, 2. listopada 2024.

Podravkašice danas putuju u Zagreb gdje ih dočekuju najveće ligaške protivnice, Saračević: Moramo biti pravi

Pred rukometašicama Podravka Vegete danas, u srijedu, novi je izazov drugog prvenstvenog kola.

Koprivničanke će u maloj dvorani Doma sportova snage odmjeriti s najvećim ligaškim protivnikom, Lokomotivom koju vodi Nenad Šostarić. Utakmica počinje u 19 sati, a televizijski prijenos bit će na programu Planet Sporta. Gledateljima pristup neće biti dopušten, piše na stranicama kluba.

– Idemo tamo kao favoriti, međutim nije sve baš tako jednostavno. Moramo biti pravi te očekujemo čvrstu utakmicu s jakim obranama. Bit će to pravi derbi, dobra, oštra utakmica u kojoj ćemo pokušati nametnuti svoj stil igre – kazao je trener Zlatko Saračević.

Velik broj igračica Podravka Vegete protekli vikend proveo je u reprezentativnim kampovima. Prošli tjedan radu s ekipom priključila se i najnovija Podravkašica Moniky Bancilon, a prema trenerovim riječima ona će također konkurirati za ovu utakmicu.

Zbog ozljeda u sastavu neće biti Lucije Jandrašić i Ivone Mrđen. Ekipa neće imati puno vremena za odmor jer nakon ovog derbija koprivničke rukometašice čeka novi dvoboj u DELO EHF Ligi prvakinja u kojem putuju u Rumunjsku gdje ih u nedjelju očekuje dobro poznati rival Ramnicu Valcea.

Slušaj uživo
zatvori