Četvrtak, 2. svibnja 2024.

Odgođena utakmica DELO EHF Lige prvakinja između Ramnicu Valcee i Podravka Vegete

Utakmica četvrtog kola grupne faze DELO EHF Lige prvakinja između RK Podravka Vegete i rumunjske Ramnicu Valcee odgođena je do daljnjega.

Iz kluba poručuju da je susret koji se trebao igrati u nedjelju u 16 sati u Rumunjskoj odgođen zbog cjelokupne situacije s koronavirusom u toj državi.

Rukometnom klubu Podravka Vegeta ponuđena je zamjena domaćinstva, a koprivnički klub je to prihvatio unatoč kratkom vremenu za organizaciju.

– Klub je uložio sve napore da se utakmica odigra u Koprivnici, no rumunjska ekipa takvu je opciju odbila zbog, kako navode, nemogućnosti organizacije putovanja u Hrvatsku u tako kratkom roku. Epilog svega jest to da se utakmica neće igrati ovog vikenda, već je odgođena za neki drugi, zasad neodređeni datum – napominju u klubu.

Dodaju da su u EHF-u svjesni da je odluka o odgodi utakmice daleko od idealne, no okolnosti nisu dopustile odigravanje utakmice u nadolazećem vikendu. Sve odluke donesene su zbog sigurnosti i integriteta igračica i obje ekipe, što je prioritet u EHF-ovim natjecanjima.

zatvori