Nedjelja, 28. travnja 2024.

Najmlađi koprivnički tenisači i tenisačice zaključili sezonu na najbolji mogući način

Teniski klub Koprivnica proteklog je vikenda na momčadskom prvenstvu sjeverozapadne Hrvatske u Daruvaru za djecu do 8, 9 i 10 godina ostvario odlične rezultate.

Kako su izvijestili iz kluba, Teniski klub “Feniks” iz Daruvara bio je domaćin, a koprivnički klub predstavljalo je 20-ak igrača i igračica raspoređenih po ekipama.

U kategoriji do 10 godina koprivnički klub predstavljali su Gala Knežević, Zita Husnjak, Lara Bakovljanec, Karla Lončar, Zoja Petrović, Marta Gregurina, Vilim Štubelj, Marko Bešvir, Karlo Šifkorn, Vid Horvatić Jambor, Pavle Peradin, Petar Lovasić i Mihael Čavić koji su bili raspoređeni u tri ekipe. U konkurenciji od osam ekipa, momčad Koprivnica 1 osvojila je prvo mjesto pobijedivši u finalu Koprivnicu 2, dok je Koprivnica 3 zauzela četvrto mjesto.

U kategoriji do devet godina Teniski klub Koprivnica također je imao tri ekipe za koje su igrali Petra Lovasić, Mihael Čavić, Noa Cvetanović, Filip Markušić, Fran Bodalec, Marta Gregurina, Rea Horvatić Jambor, Nela Horvat i Zoja Petrović. U konkurenciji od 16 ekipa najbolja je bila Koprivnica 1 pobijedivši u finalu TK Feniks 1 iz Daruvara. Momčad Koprivnica 2 i Koprivnica 3 podijelile su peto mjesto.

U kategoriji do osam godina koprivnički je klub predstavljala jedna ekipa i u konkurenciji od 16 ekipa zauzeli su treće mjesto. Za momčad Koprivnice nastupili su Noa Cvetanović, Fran Bodalec, Nela Horvat i Barbara Belčić.

Momčadskim prvenstvom zaključena je sezona turnira do 8, 9 i 10 godina iz kalendara
sjeverozapadne Hrvatske. Odličnim rezultatima kroz sezonu, kao i na momčadskom prvenstvu najmlađi koprivnički tenisači već drugu godinu zaredom dokazali su da su “teniski vladari” sjeverozapadne Hrvatske.

Izvor: TK Koprivnica
Izvor: TK Koprivnica
Izvor: TK Koprivnica
zatvori