Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

KOPRIVNIČKA SPORTSKA POVIJEST Žile zabila za pobjedu Podravke

Podravka Vegeta 17. siječnja 2014. godine u 7. kolu Regionalne lige igrala je utakmicu u Crnoj Gori s ekipom Danilovgrada.

U igri koja je oscilirala ipak je pobijedila s 26:25 (15:11). U finišu utakmice, koja je igrana u SC Rex u Kokotima nedaleko Podgorice, Danilovgrad je vodio s tri gola razlike, ali je kvalitetno jača Podravka Vegeta to stigla.

Ne samo stigla, već je Jelena Živković Žile zabila pobjedonosni gol doslovno u zadnjoj sekundi utakmice.

Danilovgrad je bio ”filiajala” Budućnosti, a po sastavu vidite da je distribuirao igračice za Budućnost (Pavićević, Ramusović, Klikovac)

REGIONALNA LIGA, 7. KOLO

PODGORICA-KOKOTI – Sportski centar Rex u Kokotima. Gledatelja: 30. Suci: Kaluđerović i Vujačić (Crna Gora). Delegat: Vujisić (Crna Gora).
DANILOVGRAD: Nenezić (1+0), Kostić, Rajković (8+0); Arsenijević, Ujkić 1, Senić 1, Pavićević, Grbić 2, Ramusović 1, Jauković 7, Čavlović, Muratović 1, Pejović 2(2), Agović 2, Klikovac 8(2), Malović. TRENERICA: Maja Savić.
PODRAVKA VEGETA: Jukić (2+0), Kapitanović (4+0), Milenković (1+0); Čović 2, Gavranić 3, Havić 6, Živković 6(1), Vukojević 1, Nemaškalo 3, Milanović Litre 3, Dragišić, Vidak, Trifunović 2, Poljak.TRENER: Goran Mrđen.

Prilažemo faksimil izvještaja u podgoričkoj tiskovini Vijesti od 18. siječnja 2014. godine sa slikom iz Podravkinog portala (dogovoreno između novinara), a četiri fotografije su dodatak iz vlastite arhive fotografija.

Koprivnička sportska povijest

Izvor: Koprivnička sportska povijest
Izvor: Koprivnička sportska povijest
Izvor: Koprivnička sportska povijest
Izvor: Koprivnička sportska povijest
zatvori