Četvrtak, 10. listopada 2024.

FOTO Poznati su detalji prometne nesreće u Vlaislavu

Policijska uprava koprivničko-križevačka izvijestila je o detaljima teške prometne nesreće u Vlaislavu o kojoj smo jučer pisali.

Kako piše u policijskom izvješću, jučer, u ponedjeljak, oko 6:15 u Vlaislavu 63-godišnjak je upravljao Renaultom koprivničke registarske oznake u smjeru Borovljana.

Uslijed nepropisnog kretanja vozilom je prešao na lijevu prometnu traku koja je namijenjena za kretanje vozila iz suprotnog smjera uslijed čega je prednjom lijevom stranom vozila udario u bočnu stranu teretnog automobila Daf čakovečke registarske oznake s priključnim vozilom, a kojim je upravljao 35-godišnjak. Kod sudara je osobni automobil sletio van kolnika u odvodni kanal, dok je kamion s prikolicom sletio ulijevo i udario u betonski stup, metalnu ogradu i dvorišne objekte, izvijestili su iz Policijske uprave koprivničko-križevačke.

U prometnoj nesreći 63-godišnjak je lakše ozlijeđen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

Zbog obavljanja očevida od 6:45 do 7:01, za sav je promet bila zatvorena državna cesta broj 2 d-2 u Vlaislavu, dok se ostatak vremena promet odvijao usporeno jednom prometnom trakom.

Slušaj uživo
zatvori