Nedjelja, 28. travnja 2024.

Veterani Streljačkog športskog kluba Podravka postigli odlične rezultate

Na Prvenstvu Hrvatske za veteranske kategorije, održanom na zagrebačkom strelištu Vrapčanski potok, veterani Streljačkog športskog kluba Podravka postigli su odlične rezultate.

Kako su izvijestili iz kluba, u disciplini serijska malokalibarska puška ležeći stav Ivan Betlehem postao je veteranski državni prvak sa 183 otpucana kruga, a ekipa u sastavu Ivan Betlehem, Dražen Eisenbeisser i Željko Ivačić s otpucanih 511 krugova osvojila je drugo mjesto. Dražen Eisenbeisser s otpucanih 168 krugova plasirao se na peto mjesto u B veteranskoj kategoriji, a Željko Ivačić sa 160 otpucanih krugova ostvario je plasman na osmo mjesto.

U disciplini serijskog velikokalibarskog pištolja ekipa Podravke u sastavu Marina Mlinarića, Ivana Betlehema i Borisa Kovačića otpucala je 709 krugova plasiravši se na osmo mjesto. Marin Mlinarić otpucao je 251 krug plasiravši se u A kategoriji veterana na 14. mjesto, a Boris Kovačić sa 243 otpucana kruga ostvario je plasman na 19.mjesto. Ivan Betlehem sa 215 krugova ostvario je plasman na 13. mjesto u B veteranskoj kategoriji.

Ivan Betlehem, Željko Ivačić i Dražen Eisenbeisser u ekipnoj B veteranskoj konkurenciji u disciplini serijska zračna puška otpucali su 442 kruga zauzevši osmo mjesto. Ivan Betlehem sa 163 otpucana kruga u ovoj disciplini plasirao se na četvrto mjesto, Željko Ivačić ostvario je plasman na 10. mjesto sa 149 krugova, a Dražen Eisenbeisser ostvario je plasman na 12. mjesto sa 130 otpucanih krugova.

Izvor: Streljački športski klub Podravka
Izvor: Streljački športski klub Podravka
Izvor: Streljački športski klub Podravka
zatvori