Subota, 25. svibnja 2024.

FOTO Udruga Osmijeh zahvaljujući donacijama Podravke nastavlja s provedbom programa terapijskog jahanja

Terapijski program koji provodi Udruga Osmijeh za pomoć djeci s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom, baš poput i mnogih drugih programa koje provode razne udruge, našao se u nezavidnom položaju uzrokovanim pojavom koronavirusa, istaknuli su u Udruzi Osmijeh.

Od samih početaka djelovanja Podravka i Udruga Puls podržavaju rad Udruge Osmijeh i svih njezinih aktivnosti pa tako i sada.

Iz Udruge dodaju kako je u ovom teškom periodu, upravo Podravkina donacija bila ta kojom je omogućen njihov daljnji opstanak i rad u drugoj polovici ove godine, subvencija članarine sudionicima aktivnosti, ali i ostanak tri konja terapeuta u Udruzi koji će i dalje imati prilike uveseljavati Osmijehove jahače.

Osim Podravke, na samom početku krize uzrokovane koronavirusom u pomoć su priskočili  Komunalac, KC Vode, Veterinarska stanica Križevci i Udruga volontera Podravke – PULS.

Za provedbu programa Jahanjem do osmijeha udruga je dobila podršku i od Općine Peteranec, Grada Koprivnice i Koprivničko-križevačke županije.

– Uz veliku zahvalu svima, podsjećamo da borba za opstanak Osmijeha, kao i drugih udruga tu ne prestaje i vodi se svaki dan kako bi se omogućila financijska sredstva za daljnju provedbu programa – zaključili su iz udruge.

 

zatvori