Petak, 26. travnja 2024.

Tradicionalni Street ball turnir Peteranec održan u Goli, zbog epidemioloških mjera u nešto izmijenjenom obliku

Tradicionalni Street ball turnir Peteranec ovoga se puta održao u subotu u Goli, sukladno svim propisanim epidemiološkim mjerama.

Kako doznajemo iz kluba ŽKK DHPG Drnje, sudjelovale su samo ekipe kluba organizatora, a u pripremi, provođenju i završnom protokolu, samo njihovi treneri i jedan član predsjedništva kluba.

Zbog epidemioloških mjera nisu prihvaćene rekreativne ekipe pa su turnir odigrale samo domaće igračice i igrači raspoređeni u šest ekipa u dvije kategorije.

Sudjelovale su ekipe 2002. godišta i mlađe: Rodice, KPV i Zelene te 2008. godišta i mlađe: Košarkašice, Gromovi i Ždala.

Od mlađeg godišta najbolje su bile Rodice, drugoplasirani je bio KPV i trećeplasirane Zelene, dok su kod straijeg godišta prve bile Košarkašice, iza njih Gromovi te Ždala.

U završnom protokolu i natjecanjima sve igračice i igrači nagrađeni su prigodnim medaljama za turnir, a za sve sudionike bili su osigurani besplatni osvježavajući napitci i grickalice.

Igrale-i su: Bali Magdalena,Šestak Julija, Švegović Marija, Široki Klara,Kadija Kristina, VidakPeić Vanja, Ledinski Terezija, Kadija Petra, Bečeheli Katja, Bali Terezija, Premec Erika, Bečeheli Rea, Halavuk Leticija, Lakić Ivan Pavao i Lovrić Hana.

Turnir su organizirali, pripremili i proveli Siniša Bartolović, Vanesa Bartolović, Valeria Bartolović, Martina Kraljić i Željko Golubić.


REZULTATI

  • 2008. i mlađe-i natjecanje – slobodnjaci:
    1. Erika Premec (Drnje), 2. Ivan Pavao Lakić (Legrad), 3. Marija Švegović (Gola)
  • 2002. i mlađe natjecanje u tricama:
    1. Klara Široki (Gola), 2. Magdalena Bali (Gola), 3. Terezija Ledinski (Novačka)
  • 2002. i mlađe:
    Rodice – Zelene 6:0
    KPV – Rodice 4:6
    Zelene – KPV 2:7
  • 2008. i mlađe:
    Košarkašice – Ždala 11:0
    Ždala – Gromovi 2:10
    Gromovi – Košarkašice 5:3
Izvor: ŽKK DHPG
Izvor: ŽKK DHPG
zatvori