Petak, 26. travnja 2024.

Slaven doveo novo pojačanje

Matej Jukić novi je igrač Slaven Belupa. Jukić je sa koprivničkim prvoligašom potpisao jednogodišnji ugovor s opcijom produljenja na još dvije godine, piše na službenim stranicama kluba.

Splićanin rođen 7. travnja 1997. godine prošao je Školu nogometa Hajduka, a u seniorskoj je karijeri branio boje Splita, njemačkog Freiburga II, Rudeša i Dugopolja.

Kao vezni igrač, Jukić je postigao 11 golova u 17 odigranih drugoligaških utakmica, a ovu je sezonu startao s četiri gola u prva četiri kola.

– Drago mi je da sam stigao u jednu ovako stabilnu sredinu kao što je Koprivnica i kao što je Slaven Belupo. Veselim se budućnosti i želim se što prije nametnuti treneru Stipiću i izboriti se za minutažu na terenu. Ispred mene je puno posla i znam da od prvog treninga trebam biti maksimalno angažiran i motiviran što ću i biti. Pratio sam sve utakmice Slavena na startu ove sezone i dojma sam da je po prikazanoj igri zaslužio puno više bodova. Na jutarnjem sam treningu upoznao svoje nove suigrače i veseli me što sam vidio da su odlična klapa i da je u svlačionici jako dobra atmosfera – rekao je Jukić kod potpisivanja ugovora.

zatvori