Nedjelja, 5. svibnja 2024.

[NAJAVA 1. ŽNL] Borac kod kuće dočekuje Molvarce, Bratstvo na teškom ispitu u Žabnu

Nakon odgođenog prvog kola, prošlog vikenda počelo je županijsko nogometno ludilo. Ovog vikenda čeka nas drugo kolo uz dobre tekme i mnogo uzbuđenja.

Borac će u Imbriovcu dočekati Mladost Molve. Obje su momčadi prošlog vikenda upisale uvjerljive pobjede. Borac je protutnjao kroz Prekodravlje dok su Molvarci goste iz Đelekovca počastili s tri komada. Domaćima se vraćaju Švagelj i Vručina, a ovog su tjedna potpisali i s Jandrašecom iz križevačkog Radnika.

Težak ispit ovog vikenda očekuje Kunovčane. Oni putuju na tradicionalno neugodno gostovanje u Sveti Ivan Žabno. Domaćin je u prvom kolu poražen na gostovanju u Hlebinama pa će se zasigurno željeti iskupiti na domaćem terenu. Bratstvo je bilo uvjerljivo protiv Sigečana i u dobrom raspoloženju iščekuje nedjeljni susret.

Jedina utakmica u subotnjem terminu odigrat će se u Miklinovcu gdje domaćin dočekuje Prekodravac iz Ždale. Obje momčadi su u prošlom kolu upisale poraze. Domaći u Novigradu Podravskom, dok su Ždalčani stradali od snažnih Jembrovčana. Mala prednost u ovom susretu ide domaćima koji su ovo ljeto osnažili momčad.

Osvit kod kuće dočekuje Lipu iz Hlebina, u svom klasičnom terminu, u nedjelju ujutro.  Osvit mora tražiti pobjedu jer se u Molvama baš i nisu iskazali. Hlebine su doma bile sigurne protiv Tomislav Radnika iz Svetog Ivana Žabna pogocima Hegeda i Gregla.

Vrlo zanimljiv susret igrat će se u Ivancu. Domaća Sloga dočekuje Dravu iz Novigrada Podravskog. Obje momčadi u utakmicu ulaze s tri boda na kontu, Ivančani su golom Sinanija i eurogolom Raca bili bolji od Viktorije u Vojakovcu, dok je Drava s 3:1 slavila protiv Miklinovca.

Viktorija će na gostovanje u Peteranec, dok sigečanska Mladost kod kuće dočekuje Kalinovčane koji se u prvom kolu nisu baš dobro proveli na domaćem terenu. S uverljivih 3:0 izgubili su od Peterančana za koje je dvostruki strijelac bio Matija Budoš uz autogol Lugarova.


RASPORED

1. MIKLINOVEC – PREKODRAVAC
Koprivnica, subota 05.09. 17:00
2. OSVIT – LIPA
Đelekovec, nedjelja 06.09. 10:00
3. BORAC – MLADOST MOLVE
Imbriovec, nedjelja 06.09. 17:00
4. SLOGA – DRAVA
Koprivnički Ivanec, nedjelja 06.09. 17:00
5. PANONIJA – VIKTORIJA
Peteranec, nedjelja 06.09. 17:00
6. MLADOST – KALINOVAC
Sigetec, nedjelja 06.09
7. TOMISLAV RADNIK – BRATSTVO
Sv. Ivan Žabno, nedjelja 06.09. 17:00

zatvori