Srijeda, 15. svibnja 2024.

Koprivnički tenisači odlični na turnirima u Đurđevcu i Daruvaru

Koprivnički tenisači prošlog su vikenda ostvarili odlične rezultate na turnirima u Đurđevcu i Daruvaru.

Iz Teniskog kluba Koprivnica poručuju da je u Đurđevcu organiziran turnir iz kalendara Teniskog saveza sjeverozapadne Hrvatske za dječake i djevojčice od 12 i 14 godina.

Teniski klub Koprivnica do 12 godina kod dječaka predstavljao je Jakov Antolić i zauzeo drugo mjesto. Kod dječaka do 14 godina nastupili su Fran Antolić i Matej Baranić. Matej je zauzeo treće mjesto u svojoj grupi, dok je Fran bio najbolji i osvojio prvo mjesto. Kod djevojčica do 14 godina natjecale su Kiara Horvat, Laura Šifkorn, Nika Šifkorn i Marija Petrović. Laura je bila najbolja i osvojila zlatnu medalju, Marija je bila druga dok je Kiara zauzela treće mjesto.

U Daruvaru je na terenima Teniskog kluba Feniks iz Daruvara održan pretposljednji turnir za dječake i djevojčice do osam, devet i 10 godina. Teniski klub Koprivnica postigao je odlične rezultate te ima dječake i djevojčice u samom vrhu.

Kod dječaka i djevojčica do devet godina natjecale su se Rea Horvatić Jambor i Karla Baranić. Obje tenisačice plasirale su se u zelenu skupinu, a tamo je Rea bila prva, a Karla treća.

Na turniru do 10 godina, kod dječaka je najbolji rezultat ostvario Vilim Štubelj koji je u finalu izgubio od Marka Novakovića iz Daruvara. Treći u zlatnoj skupini bio je Vid Horvatić Jambor koji je bio bolji od Karla Šifkorna. Marko Bešvir završio je kao peti u zlatnoj skupini. Matej Matica završio je kao drugi u brončanoj skupini.

Izvor: TK Koprivnica
zatvori