Srijeda, 1. svibnja 2024.

Koncerti uz potporu Ministarstva kulture u Domoljubu

Dvorana Domoljub Pučkog otvorenog učilišta Koprivnica mjesto je na kojem Koprivničanci mogu uživati u zvucima najboljih domaćih i inozemnih glazbenika klasične i jazz glazbe zahvaljujući podršci Ministarstva kulture, Gradu Koprivnici i HUZIP-u.

Prošlog su tjedna Koprivničanci mogli uživati u virtuoznosti najbolje pijanistice srednje generacije, Ide Gamulin, koja ih je oduševila programom Beethovena, Chopina, Dore Pejačević i B.Papandopula. Koncert je izazvao izniman interes, što je zaista rijetkost kada se radi o koncertima klasične glazbe. Koncert je, naravno, održan poštivajući sve epidemiološke mjere, a održan je uz podršku Ministarstva kulture.

Sljedeći tjedan, 6. listopada u 19 sati, pred Koprivičancima je još jedan odličan koncert koji će se održati uz podršku Ministarstva kulture: u dvorani Domoljub gostuju Nataša Antoniazzo, sopran, i pijanistica Mia Elezović kojoj je kojoj je koncertni klavir dvorane Domoljub dobro poznat. Na repertoaru su skladatelji Franjo Krežma i Ludwig van Beethoven, a gošća koncerta je violinistica Vlatka Peljhan.

Ulaznice po cijeni od 30 kuna možete kupiti u Domoljubu radnim danom od 13 do 17 sati, te u istom vremenu rezervirati na broj telefona 222-390. Cijena ulaznice za učenike i studente je 20,00 kn.

Zbog provođenja epidemioloških mjera broj ulaznica je ograničen.

Izvor: POU KOPRIVNICA
zatvori