Srijeda, 2. listopada 2024.

FOTO: BADMINTON SE VRATIO U DVORANE Koprivnički predstavnici odlični u drugom kolu Hrvatskog kupa

Nakon više od šest mjeseci stanke, badminton se vratio u dvorane.

– Zaostala druga kola Hrvatskog kupa još iz trećeg mjeseca ove godine održana su od petka do nedjelje, a organizator je bio Badmintonski klub Maksimir iz Zagreba – poručili su iz Badmintonskog kluba Koprivnica koji je i sam imao svoje predstavnike – Anju, Niku i Lovru Matovinu.

Bilo je 113 igrača iz Dubrovnika, Čakovca, Zagreba, Zadra i Koprivnice. Igrale su se sve dobne skupine od poletaraca U11, mlađih kadeta U13, kadeta U15, mlađih juniora U17, juniora U19 i seniora.

U klubu napominju da je Anja igrala U19 juniore singl i osvojila 11. mjesto, a u miksu s Lukom Črepom iz BK Čakovec osvojila je 7. mjesto.

Nika je igrala U19-juniore (starija dobna skupina) i osvojila 8. mjesto, a u svojoj kategoriji U17 mlađi juniori u singlu je bila 3., kao i u miksu s Marinom Marčinom iz BK Zadar osvojila je također 3. mjesto i brončanu medalju.

Lovro je u starijoj kategoriji, dječaci stariji dvije godine u U13 mlađi kadeti u singlu osvojio 2. mjesto, a u miksu s Raniom Vindiš BK Flex uzeo zlatnu medalju. Igrao je i svoju kategoriju U11 poletarci i osvojio 1. mjesto.

Slušaj uživo
zatvori