Petak, 26. travnja 2024.

Akcije prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu na rasporedu su u subotu i ponedjeljak

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u subotu i ponedjeljak organizira akciju prikupljanja donacija za korisnike Socijalne samoposluge.

Akcija će se provoditi od devet do 13 sati u subotu u Shopping centru SUPERNOVA. Osim u subotu, akcija će se provesti i u ponedjeljak i to u Robnom centru KTC Koprivnica Ivana Česmičkog 15, također od devet do 13 sati.

U društvu ističu kako će se akcija provoditi uz poštivanje svih epidemioloških mjera i preporuka stožera, a vrijedni će volonteri kupcima dijeliti letke s popisom potrebnih namirnica kako bi oni koji žele učiniti dobro djelo znali što mogu donirati za potrebe Socijalne samoposluge.

– Trenutno nam nedostaju različite mesne konzerve, pelene, toalet papir, raznovrsne higijenske potrepštine, riža, brašno, tjestenina i kava. Molimo naše sugrađane, da donacijom prehrambenih proizvoda i higijenskih potrepština pomognu onima kojima je potrebno. Korisnicima Socijalne samoposluge paketi s osnovnim prehrambenim namirnicama dijele se jednom tjedno, a prema popisu Grada Koprivnice pravo na pakete ostvaruju osobe s prebivalištem na području Koprivnice koje zadovoljavaju socijalne kriterije – poručili su iz Crvenog križa.

zatvori