Ponedjeljak, 7. listopada 2024.

Zbog vožnje u pijanom stanju završili pred sucem – uz novčane kazne jedan je završio u zatvoru

Prometno je bilo na prekršajnom sudu u nedjelju. Pred suca su dovedena tri vozača. Oni su u subotu vozili u pijanom stanju koprivničkim ulicama, ali i okolicom Koprivnice.

Kako doznajemo iz Policijske uprave koprivničko-križevačke na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici – Stalna služba Đurđevac doveden je 27-godišnji vozač koji je u subotu u 19:25 u Drnju u Ulici Pemija upravljao osobnim automobilom prije položenog vozačkog ispita i pod utjecajem alkohola od 0,86 promila. Kažnjen je kaznom zatvora od 15 dana, novčanom kaznom od 3.000 kuna i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije 12 mjeseci te je predan u zatvor u Bjelovar.

Pred suca je doveden i 28-godišnji vozač koji je u subotu u 20:55 u Koprivnici u Ulici braće Radića upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,99 promila. Kažnjen je novčanom kaznom od 13.000 kuna i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije tri mjeseca.

Pred sucem je završio i 50-godišnji vozač koji je u subotu u 15:40 u Koprivničkim Bregima u Ulici Poljanec upravljao osobnim automobilom za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta i pod utjecajem alkohola od 2,19 promila. Kažnjen je novčanom kaznom od 9.900 kuna, kaznom zatvora od 30 dana uvjetno na godinu dana i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije šest mjeseci.

Slušaj uživo
zatvori