Nedjelja, 6. listopada 2024.

Tučnjava u Koprivnici: Pet muških osoba u nedjelju ujutro divljalo na benzinskoj postaji

U Koprivnici su protekli vikend zabilježena dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira, doznajemo od Policijske uprave koprivničko-križevačke.

U subotu prijepodne jedan je muškarac pravio nered u i ispred ugostiteljskog objekta na Varaždinskoj cesti. 52-godišnjak pod utjecajem alkohola od 2,63 promila galamio je i u radu ometao zaposlenike te je razbio staklenu bocu bacivši ju na pod.

Djelatnici lokala muškarca više nisu pustili unutra, no on je nastavio s vikom te ih izvrijeđao raznim pogrdnim riječima. Protiv njega će biti pokrenut optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.

Do tučnjave između pet muških osoba došlo je u nedjelju oko 5:40 ujutro na benzinskoj stanici u Kolodvorskoj ulici. U fizički obračun upustili su se 42-godišnjak pod utjecajem alkohola od 0,93 promila, 30-godišnjak s 1,67 promila alkohola u krvi i 24-godišnjak s 1,03 promila s jedne strane te 27-godišnjak s 1,65 promila i 22-godišnjak koji nije bio pod utjecajem alkohola s druge strane. Udarali su se rukama i nogama po raznim dijelovima tijela.

Svi su oni po dolasku policije odbili liječničku pomoć. Izdana im je mjera opreza zabrane posjećivanja benzinske postaje narednih osam dana te je protiv svakoga od njih podnesen optužni prijedlog.

Slušaj uživo
zatvori