Nedjelja, 19. svibnja 2024.

Strijelci Podravine odlični u Osijeku

Članovi Športskog streljačkog kluba Podravina osvojili su odlično drugo mjesto na osječkoj streljani Pampas gdje je održan Grand Prix Osijek.

Natjecanje je ujedno bilo i posljednje četvrto kolo hrvatskog Kupa u disciplini trap za natjecatelje iz Hrvatske.

Iz kluba poručuju da je seniorska ekipa ŠSK Podravina u sastavu Tihomir Marjančić, Zvonimir Pavošević i Damir Mehkek otpucala 344 pogodaka zauzevši drugo mjesto iza prvoplasirane ekipe Gusar iz Novigrada koja je također otpucala 344 pogotka.

U pojedinačnom plasmanu seniora Tihomir Marjančić sa 115 pogodaka plasirao se sedmo mjesto, s istim brojem pogodaka Zvonimir Pavošević ostvario je plasman na osmo mjesto, a Damir Mehkek sa 114 pogodaka plasirao se na trinaesto mjesto.

Nakon završnog 4. kola Kupa Hrvatske Športski streljački klub Podravina osvojio je treće mjesto u Kupu Hrvatske s 1014 bodova. Prvoplasirana ekipa Gord iz Velike Gorice ostvarila je 1044 boda, a drugo mjesto pripalo je ekipi Gusar iz Novigrada s 1033 boda.

Damir Mehkek, Zvonimir Pavošević i Tihomir Marjančić na osnovu postignutih rezultata u četiri održana kola Kupa Hrvatske ostvarili su plasman u pojedinačno finale Kupa Hrvatske koje će se 29. I 30. Kolovoza održati na streljani u Lukavcu.

 

zatvori