Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.

PRVA ŽNL Molve dočekuju Osvit, Bratstvo u jutarnjem terminu Sigečane

Prvo kolo koje se trebalo igrati prošlog vikenda, odgođeno je pa će tako županijske lige kretati po rasporedu od drugog kola, dok će se prvo kolo igrati u tijeku sezone, najvjerojatnije prije prvog proljetnog kola.

U subotu kolo otvaraju Mladost Molve i Osvit. Ova utakmica nosi epitet derbija kola. Obje su se momčadi ovog ljeta pojačale i žele biti na vrhu ljestvice.

Za Molvarce u vrhu napada prijetnja za Osvit bit će legendarni Vjekoslav Belobrk-Beli. Udarnu igru Osvita predvodi Patrik Lopatnik, poznat kao izrazito brz igrač, dok obranu Đelekovčana drži Matija Lončar. Očekuje se nastup i novopridošlog povratnika u Osvit, Claudia Andrića.

U nedjeljno jutro, u 11 sati na Old Traffordu domaće Bratstvo testirat će gosti iz Sigeca. Kunovčani će sigurno tražiti iskupljenje za pomalo sramotnih 10:0 iz utakmice kupa u Cvetkovcu. Kasnije, u 17 sati igrat će se sve ostale utakmice.

U Hlebinama će domaća Lipa ugostiti uvijek opasnu ekipu Tomislav Radnik iz Svetog Ivana Žabna. Kalinovac će ugostiti Panoniju iz Peteranca. Obje momčadi ovog prijelaznog roka dovele su po jednog istaknutog igrača u svoje redove. U Kalinovac se vratio njihov bivši igrač Josip Gusković, dok je Panonija dovela brzonogog Borivoja Kovača.

U Vojakovcu Viktorija dočekuje Slogu iz Koprivničkog Ivanca, povratnika u ligu. Ivančani pokazuju da misle ozbiljno pa su tako ovog prijelaznog roka doveli “vagon” igrača, a većinom je riječ o igračima sa zagrebačkog područja, neki od njih s prvoligaškim i drugoligaškim iskustvom. Sloga će sigurno “pucati” na visok plasman, a prva prepreka će pokazati njihovu snagu.

Novigradska Drava dočekat će Miklinovec, dok će Borac ići na gostovanje kod Prekodravca na Ždalsku “Futfajdu”.


Prva ŽNL – Drugo kolo

29.8.2020. 17:00 Molve: NK Mladost Molve – NK Osvit

30.8.2020. 11:00 Kunovec: NK Bratstvo – NK Mladost (S)

30.8.2020. 17:00 Hlebine: NK Lipa – NK Tomislav Radnik

30.8.2020. 17:00 Kalinovac: NK Kalinovac – NK Panonija

30.8.2020. 17:00 Vojakovac: NK Viktorija – NK Sloga

30.8.2020. 17:00 Novigrad Podravski: NK Drava (NP) – NK Miklinovec

30.8.2020. 17:00 Ždala: NK Prekodravac – NK Borac

zatvori