Petak, 26. travnja 2024.

FOTO Podravkin rekreacijski centar dobiva novi sjaj i nove sadržaje

Podravkin rekreacijski centar dobiva novi sjaj, ali i nove sadržaje.

– Prostor dosadašnje velike terase restorana Štagelj bit će natkriven, a na travnatom dijelu nalazit će se sjenice koje će ostavljati dojam piknika. Uz to, bit će postavljeno i dječje igralište, jedna od neizostavnih stavki svakog mališana za uspješan provod – doznajemo iz Podravke.

U Podravki su istaknuli da se stariji sjećaju Podravkinog rekreacijskog centra kao omiljene vikend destinacije, neizostavnog mjesta za proslavu praznika.

– Okružen prekrasnom prirodnom, velikom terasom i mirom svega nekoliko kilometara od centra Koprivnice, Podravkin rekreacijski centar je godinama služio kao mjesto za bijeg od gradske vreve i uživanje u prirodi. S ciljem revitalizacije obiteljskih druženja u ugodnom okruženju, napravljen je projekt kojim će Podravkin rekreacijski centar početak jeseni dočekati spreman, s bogatijom gastronomskom ponudom te mogućnostima za dodatne aktivnosti. Prostor rekreacijskog centra idealan je i zbog mogućnosti održavanja distance u sadašnjim uvjetima – objašnjavaju u Kompaniji sa srcem.

Dodaju da će po završetku radova, vrijediti ona stara, davno izrečena: “Otpočinite si u našem Štaglju, uživajte u jelu i ambijentu jer tu stoluje zakon gozbenog stola”.

 

zatvori