Utorak, 15. listopada 2024.

Muškarac nasred ulice vukao djevojku za majicu i udario ju u lice, nakon toga prenoćio u policiji

Policijski službenici Policijske uprave koprivničko-križevačke ponovno su morali intervenirati zbog narušavanja javnog reda i mira.

Zbog omalovažavanja i vrijeđanja policijskih službenika jedan je muškarac uhićen u petak oko 11:10 u Koprivnici. Postupajući po dojavi, policija je u Ulici Novi Brežanec zatekla vidno pijanog 55-godišnjaka. Sjedio je na travnatoj površini i kraj njega je bio naslonjen bicikl. Odbio je alkotestiranje te je prilikom postupanja provocirao policijske službenike.

Uhićen je i smješten u posebne prostorije policije gdje je ostao do otriježnjenja. Protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

Još je jedan muškarac izazvao nemir na ulici u Sigecu u subotu oko 17 sati. 36-godišnjak pod utjecajem alkohola od 2,06 promila raznim pogrdnim riječima vrijeđao je 27-godišnjakinju nakon čega ju je vukao za majicu i udario u lice.

Djevojka nije zadobila vidljive ozljede te je odbila liječničku pomoć. Muškarac je uhićen i smješten u posebne prostorije policije. Protiv njega će biti pokrenut optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.

Slušaj uživo
zatvori