Subota, 27. travnja 2024.

Latice posjetile Graffiti ranč u Legradu i odlično se zabavile

Članovi Udruge za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama ‘Latice’ proteklog su vikenda posjetili Graffiti ranč u Legradu.

Riječ je o neprofitnom, osam godina starom projektu pokrenutom s ciljem promocije graffiti i street art umjetnosti te domaćih i inozemnih umjetnika na drugačiji način. Latice je na ranču ugostio domaćin Gordan Cvetnić, a pred članovima udruge svoje je vještine pokazao mladi street art umjetnik Dino Cvetinić, potaknuvši i Latice da se uključe.

“Bilo je vremena za nogomet, graničare, kartanje, zabavu, šetnju kroz ovu legradsku bajku. Teta Vesna i Viki pobrinule su se za odlične klipiće i štruklje s jabukama i višnjama i hvala im na tome. Hvala Samiru i njegovom prijatelju Lunaru, svjetski priznatom umjetniku i upravo zahvaljujući njima je ova street art umjetnost baš u Legradu našla svoje pobornike. Hvala dragi ljudi na eko vrećicama, svaki od nas dobio je zanimljivu eko vrečicu s logom. Hvala našim zaposlenim djevojkama i volonterkama na dobroj organziranosti ovakvih izleta”, poručili su iz Udruge Latice te zaključili da se vesele budućoj suradnji.

Veliku galeriju fotografija pogledajte na Facebook stranici Latica.

zatvori