Petak, 26. travnja 2024.

FOTO Tehnika-Koprivnica izbacila branitelja naslova, Tehničar u Cvetkovcu do vrha napunio mrežu Bratstva

Odigrane su uzvratne utakmice četvrtine finala županijskog nogometnog Kupa. Prolaz u polufinale osigurali su Tehnika-Koprivnica, Tehničar Cvetkovec i Borac Imbriovec, a sutra će im se pridružiti Ferdinandovac ili Graničar Legrad.

Tehnika-Koprivnica na domaćem je stadionu “Ivan Kušek – Apaš” izgubila od lanjskih  osvajača Kupa, Mladosti iz Kloštra Podravskog. Rezultat je bio 2:1 za goste, no Tehnika-Koprivnica u prvoj je utakmici slavila s 3:1 pa je tako prošla dalje. Gosti su poveli pogotkom Ježića u sudačkoj nadoknadi prvoj poluvremena. Početkom drugog dijela Kramarić je povisio na 0:2, no u samoj završnici susreta Kozjak je zabio za konačnih 1:2.

Tehničar iz Cvetkovca na domaćem je Starom bregu “teško udesio” Bratstvo iz Kunovca. Očekivao se zanimljiv i neizvjestan susret nakon 2:1 za Kunovčane prije tjedan dana, no Cvetkovčani su protivnike danas naprosto pregazili s čak 10:0. Bratstvo je došlo u oslabljenom sastavu, a mrežu su punili po tri puta Jambrušić i Grubešić te Kocijan, Kranclbinder, Hudak i Lovrek.

Borac iz Imbriovca poražen je na gostovanju kod Radnik-Križevaca, no imao je dovoljno rezervi iz prethodne utakmice da osigura polufinale. Domaćin je slavio s 2:1. Golove za Križevčane zabio je Mladen, a pogodak za Imbriovčane Vručina. Podsjetimo, rezultat prve utakmice bio je 5:1 za Borac.

Posljednja utakmica na rasporedu je sutra od 18 sati u Ferdinandovcu gdje gostuje Graničar iz Legrada.

Županijski kup 1/4 finala – uzvrat

Subota, 8. kolovoza
18:00
Cvetkovec: Tehničar – Bratstvo 10:0 (1:2)
Koprivnica: Tehnika-Koprivnica – Mladost (Kloštar P.) 1:2 (3:1)
Križevci: Radnik-Križevci – Borac 2:1 (1:5)
Nedjelja, 9. kolovoza
18:00
Ferdinandovac: Ferdinandovac – Graničar (Legrad) (4:0)

zatvori