Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.

Berba medalja koprivničkih tenisačica i tenisača u Čakovcu

Koprivničke tenisačice i tenisači ostvarili su odličan uspjeh na regionalnom turniru u Čakovcu za dječake i djevojčice u konkurenciji do 8,9 i 10 godina.

Turnir se održao proteklog vikenda, a Teniski klub Koprivnica imao je predstavnike u konkurenciji do 9 i 10 godina.

U konkurenciji do 10 godina nastupili su Vilim Štubelj, Karlo Šifkorn, Pavle Peradin, Marko Bešvir, Vid Horvatić Jambor, Petar Lovasić i Petar Turk kod dječaka, dok su kod djevojčica nastupile Gala Knežević, Zita Husnjak, Lara Bakovljanec, Marta Gregurina i Karla Lončar.

U konkurenciji dječaka Štubelj je bio najbolji i zauzeo prvo mjesto u zlatnoj skupini, dok je u istoj Šifkorn bio drugi, Horvatić Jambor i Bešvir podijelili su treće i četvrto mjesto, a Peradin je bio peti. Lovasić je bio treći u srebrnoj skupini.

Napomenimo da su svi igrači u zlatnoj skupini bili igrači TK Koprivnica.

Kod djevojčica Knežević je bila najbolja u zlatnoj skupini, dok je Husnjak u istoj bila druga. Gregurina je bila druga u srebrnoj skupini, Lončar prva u brončanoj, a Bakovljanec druga u brončanoj.

U konkurenciji do devet godina nastupile su Nela Horvat, Zoja Petrović i Rea Horvatić Jambor. Petrović je zauzela peto mjesto u zlatnoj skupini, dok je Horvatić Jambor bila prva, a Horvat druga u srebrnoj skupini.

zatvori