Subota, 4. svibnja 2024.

// ODGOĐENO // VODIMO VAS na Forestland, festival elektronske glazbe koji se održava u idiličnom šumskom okruženju

Novo: Forestland je odgođen za 2021. godinu.

Stari tekst:


U ponešto izmijenjenom obliku, prilagođenom novoj situaciji, osmi po redu festival elektronske glazbe Forestland ove će se godine održati od 17. do 19 srpnja u Brezju u Međimurju, a portal Drava.info poklanja vam ulaznice!

Forestland će se održati na čak tri pozornice s preko 60 različitih glazbenika. Mlade hrvatske snage novog vala rapa, trapa i hip hopa priliku će dobiti u subotu 18. srpnja na glavnoj pozornici “Forestland”. Zembo Latifa, Swen i Tikach, 30zona, Kuku$ i Dino Blunt & Swana neka su od imena koja će hrabro stupit na prvi open air festival novog doba.

Na krilima popularizacije elektronske glazbe pojavio se ponovo novi val techna. Slovenski velikan Uroš Umek legenda je scene, a uz njega tu je i Tea Vučković, DJ-ica čije je ime sinonim za snažne i energične techno setove.

Iz Hrvatske dolaze imena poznata sceni, Kraundler i Felver, Eleven i Yakka. Za koprivničkog DJ-a i producenta Kraundlera svi ljubitelji techna znaju. On je DJ koji često istražuje tehnologije, razmišlja i promišlja o novim kanalima, načinima stvaranja i oblicima izvedbe glazbe. U potpunosti predan produkciji vlastite glazbe, Kraundler je uvršten u sam vrhunac regionalnih producenata.

Festival će trajati od podneva u petak pa do nedjelje u podne kad se afterparty seli na bazene u Toplice Sveti Martin gdje svi posjetitelji s narukvicama imaju besplatan ulaz cijeli dan.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1679027852231440/

zatvori