Subota, 11. svibnja 2024.

Tehničar Cvetkovec: Novi trener i pomlađena momčad za novo prvenstvo i županijski kup

Tehničar iz Cvetkovca nakon mnogih nagađanja i špekuliranja kako će se od sljedeće sezone natjecati u Četvrtoj ligi, ipak ostaje u Trećoj HNL sjever.

Kako je netom prekinuta sezona otišla u zaborav, na Starom bregu počeli su se spremati za nadolazeću sezonu. Ona će za njih krenuti već 2. kolovoza kada će igrati protiv Bratstva iz Kunovca u četvrtfinalu Županijskog kupa.

Klupu Tehničara napustio je Špikić, a novi-stari trener je dobro poznati Roman Sović. Cvetkovec su napustili senatori kluba, Karlo Jadanić i Saša Vukonić. Prvi je sreću potražio u austrijskom niželigašu, dok će Vuki nogometni put nastaviti u Osvitu iz Đelekovca. Momčad je napustio i mladi stoper Sabol pojačavši Tehniku Koprivnicu, a navodno će otići i do sada rezervni vratar Miljenko Sudec.

Za sada je Tehničar dogovorio suradnju s trojicom mladih igrača i tako pomladio momčad. Riječ je o dečkima koji su u minuloj sezoni nastupali za juniore i B momčad Slaven Belupa. To su Ivan Delić, krilo i napadač, Filip Štritar, desni bočni i zadnji vezni te krilni napadač Grubišić. Sva trojica ulaze u kvotu U-21 igrača.

Hoće li na Starom bregu biti još dolazaka i odlazaka vidjet ćemo u nadolazećim danima.
Spomenimo kako Tehničar ove subote igra i prijateljsku utakmicu u Prelogu, s domaćom Mladosti Komet, inače četvrtoligašem.

zatvori