Petak, 26. travnja 2024.

IMAMO DOBITNIKE Evo koga vodimo na Vlatka Štampara u sklopu Ljeta u Ludensu

Svake srijede u srpnju Ljeto u Ludensu donosi vam porciju smijeha. Nakon Gorana Vugrinca i Saše Turkovića, ove srijede, 15. srpnja dolazi nam Vlatko Štampar sa svojim showom ‘Odraslost’.

Vlatko Štampar nastupa u srijedu, 15. srpnja s početkom u 21 sat – umjesto u atriju Doma mladih, zbog poštivanja protuepidemijskih mjera njegov stand-up show održat će se u dvorištu Muzeja grada Koprivnice.

Dvije ulaznice za nastup Vlatka Štampara osvojile su Lana Jadan i Sara Martinović. Čestitamo! Upute smo vam poslali e-poštom.

ŠTO JE ODRASLOST?

Prošao je 30. rođendan i očekuju se neke odrasle stvari. Žena, svadba, dijete, posao od 9-5, kredit… Pritisak je tu – “Pa vreme ti je…”, “Pa nesi već dete…”, “Kaj se čeka?!” A ja sam dao otkaz, ženidba nije još u planu, a dijete vjerujem da će mi samo krasti moje igračke.
Toliko o odraslosti.

TKO JE VLATKO ŠTAMPAR?

Za one koji ga nisu “probali”, Vlatko će ostati nikad pronađeno utjelovljenje svih onih suludih misli koje svatko od nas pomišlja u onom dijelu uma koji s razlogom ignoriramo. Za one koji su ga doživjeli, Vlatko je bio i ostaje ventil, pipa, sasvim suludih asocijacija koje u kombinaciji s njegovom nezamjenjivom manirom neizbježno mame smijeh i čine ga jednim od ponajboljih komičara “na ovim prostorima”. Osim u Mađarskoj.

Prodaja ulaznica:
– Ured Ludens teatra: DMKC (soba 11) 10:00 – 14:00h, utorkom do 17:00h
– Šareni dućan, Hotel Podravina, Le Petit Café, www.ulaznice.hr

Ljeto u Ludensu 2020.
1.7.2020. Stand up by Goran Vugrinec
8.7.2020. Stand up by Saša Turković
15.7.2020. Stand up by Vlatko Štampar
22.7.2020. Stand up by Aleks Curać Šarić
29.7.2020. Teatar Exit i Kazalište Ulysses: Cabaret – Koncert za žlice i gitaru

zatvori