Petak, 26. travnja 2024.

‘Podravski ceker’ od danas ponovno u centru Koprivnice: Domaći proizvodi, ručni radovi, voće i povrće…

Inicijativa ‘Podravski ceker’ koju su u svibnju pokrenuli Grad Koprivnica, Turistička zajednica grada Koprivnice i Komunalac kao podršku lokalnim proizvođačima i OPG-ovcima, danas će ponovno zaživjeti u sklopu Ljeta na Zrinskom, poručili su iz Gradske uprave.

Na šetnici uz park u centru grada u drvenim kućicama svoje će proizvode ponuditi 21 izlagač. Bit će tu sireva, meda i proizvoda od meda, prirodnih sokova, voćnih vina i likera, voća i povrća, voćnih salata, raznih rukotvorina od drva i papira, tkanih ručnih radova i cekera, proizvoda od kože te slika i skulptura naive.

Podravski ceker bit će u centru grada od utorka do subote u vremenu od 18 do 22 sata, subotom i ponedjeljkom u dodatnom terminu od 9 do 12 sati, i to sve do 14. kolovoza.

Izlagači su: Horizont, Ember, OPG Hrženjak, Udruga hlebinskih slikara i kipara naive, Špičko, OPG Mazuh, obrt Stari zanati, Udruga Anno Domini – Marijana Abram i Blaž Hemetek, Moby Dick, Imanje Kapronca, Josipa 2, OPG Friščić, Udruga umirovljenika – Kadić/Majhen, OPG Medno, Domaća radinost “Baka i Mama”, OPG Sirovec, OPG Kranjec, Udruga Poklonček, OPG Fonjak i Movie Corn.

zatvori