Petak, 26. travnja 2024.

FOTO: PODJELA SVJEDODŽBI Izabrani su i nagrađeni najbolji Nemčići

Na jučerašnjoj podjeli svjedodžbi izabrani su i nagrađeni najbolji učenici i učenice Osnovne škole Antun Nemčić Gostovinski.

Ove godine biralo se četvero najboljih, jedan po razrednom odjelu, a oni su Borna Sočev (8.a), Sara Salajpal (8.b), Karlo List (8.c) i Jana Jelić (8.d).

Ravnateljica Gordana Gazdić Buhanec tom je prilikom izrazila radost zbog ponovnog viđenja s učenicima kao i zadovoljstvo što su učenici unatoč svim otegotnim okolnostima uspjeli završiti osnovnu školu i to s gotovo istim uspjehom kao i u normalnim okolnostima.

Naglasila je da se nastava, iako se odvijala u potpuno novim okolnostima, realizirala najbolje kako se mogla u zadanim uvjetima.

– Došla su vremena kada se moraju preispitati i promijeniti radne navike te podići ljestvica zahtjevnosti kako bi se u ovako složenim okolnostima mogao polučiti uspjeh. To smo morali učiniti tijekom ove pandemije i svatko je na svoj način uspio. To činite i u životu kad se suočite s izazovima. Postavite ljestvicu, dignite glavu i krenite prema svojim snovima. Želim da nađete sreću u svemu što radite. Ono što vrijedi raditi, vrijedi raditi dobro, stoga odaberite zvanje u kojem ćete biti zadovoljni kako biste mogli biti najbolji u njemu – rekla je ravnateljica.

zatvori